Breaking

Saturday, September 5, 2020

Kebijaksanaan Yahudi Menipu Kita

gambar google

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Bijak sungguh yahudi memperdayakan kita umat Islam, mereka suruh kita minum susu lembu buatan mereka, tapi mereka minum susu kambing, mereka minum apa yang diminum oleh Nabi kita Muhammad SAW.


Mengapa kita tidak ikut nabi kita, kita ikut orang yahudi tapi ternyata mereka mengikut apa yg nabi kita makan dan minum. Teruskan membongkar kebijaksanaan yahudi menipu umat Islam…


Kata-katanya ini adalah bertepatan dengan hadis Rasullulah:

“Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu.. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil”


Antara ‘barangan mereka’ yang telah dijadikan ikutan oleh kebanyakan dari kita.

1. Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut nabi kita? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. so kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.


2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi dit tangan mereka.


3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

 

4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.


5. Mereka juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat , contohnya coke dan maggi . Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi) . Dan para Melayu kita juga yang ketagih minum.


6 . Untuk pengetahuan,  agen dajjal ni jugak mengwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wani ta. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas

 

10 comments:

 1. Setuju bab ni, baru hari tu sembang ngn abah tentang kambing dan lembut punya khasiat

  ReplyDelete
 2. Mereka tak akan pernah berhenti memyesatkan kita :(

  ReplyDelete
 3. Syukur keluarga saya tak mengamalkan apa yang Yahudi ajar. Kami amalkan sunnah Rasulullah. Terutamanya bab makanan. Syukur juga anak2 sangat cerewet bab makanan. Coke adalah antara makanan yang memang mereka tak pernah minta.

  ReplyDelete
 4. Mereka juga ajar makan buah selepas makan, padahal sebenarnya makan buah tu sebelum makan.

  ReplyDelete
 5. JANGAN TERPEGAYA DGN INFO LAKNATULLAH INI

  ReplyDelete
 6. Terima kasih cikgu atas perkongsian ilmu ini

  ReplyDelete
 7. takutnya baca.. tq atas perkongsian

  ReplyDelete
 8. Betul tu cikgu. Byk tipu daya yahudi dalam kehidupan harian kita ni.

  Yang no 1. Ingat masa g cek up di KK masa pregnant. Bila HB low. Nurse tak habis2 suh mkn hati ayam. Kerang lah. Tak kan lah nk mkn hati ayam hari2, ye dak.

  Betul tu hati ayam bertoksin

  ReplyDelete
 9. Bila kita sudah tahu taktik bangsa yang satu ini, kena hati-hai.

  ReplyDelete