Breaking

Sunday, June 21, 2020

Mask Extender Recyle

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Cilok gambar dari mamapipie
      Hari saya ada membaca entri pasal mask Extender dalam blog cerita cerita cerita mamapipie. Kalau teringin nak baca bolehlah ke blog mamapipie .Wow macam-macam fashion ada.


Komen saya

 Begitulah kreativitinya manusia. Kadang-kadang tak tercapai oleh akal kita. Apa yang menarik perhatian saya ialah gambar dibawah. Ada segelintir manusia yang boleh jadi kreatif apabila keadaan memaksa. Rasanya budak ni dalam keadaan darurat ni..heeee...heee

Boleh cuba

27 comments:

  1. Betul...Sya sendiri guna pin tudung jenis panjang untuk mask extender tu, kekadang guna klip kertas tu, nak beli malas pulak heheheh...so guna aje mnana yang boleh..

    ReplyDelete
  2. Kreatif2 sebenarnya kan, tapi selagi tak terpaksa, tak terkeluar idea2 tu hehe

    ReplyDelete
  3. mcm2 bentuk ada...yg guna kulit durian tu yg win..hehe..

    ReplyDelete
  4. bagus tu guna semula brg2 terbuang.. byk kegunaannya jika diusahakan fikirkan..

    ReplyDelete
  5. Belum pakai lagi. Hehe topeng saya memang ikat belakang jadi tiada keperluan guna mask extender tu.

    ReplyDelete
  6. Wah kreatifnya..saya guna mask yang ada tali ja ikat dibelakang

    ReplyDelete
  7. saya pun guna extender tapi beli dari jiran. kreatif sebab guna benang kait

    ReplyDelete
  8. hahaha
    pakai yang roti gardenia punya tu memang tak terfikir dek akal
    kreatif betul
    hehehe

    ReplyDelete
  9. saya pun guna pin jew ..hihii..kadang mana yang ada depan mata jew sambar..

    ReplyDelete
  10. saya guna pin tudung hat jenis panjang tu je.. sebab tak suka nak letak celah telinga..sakit

    ReplyDelete
  11. heheheh kita jenis yang ringkas, janji boleh pakai cikgu heheheh

    ReplyDelete
  12. saya beli yang kait.. beli sambil bantu kawan buat bisness

    ReplyDelete
  13. hahaa nk jimat boleh jer mna2..

    ReplyDelete
  14. CP tempah daripada kawan yang kait tu. Boleh request color kegemaran :)

    ReplyDelete
  15. Heheheee... Mrs. A pun tak terfikir pulak klip roti boleh guna cenggitu good idea nih!

    Mrs. A guna mask yang jenis tali

    ReplyDelete
  16. saya guna getah tempe je.. hahaha

    ReplyDelete
  17. Hi good night, how are you? Do you accept one following the other's blog? We can be friends (there is no distance for friendship) and partner with our blogs. https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  18. Saya guna benda alah kat file kertas tu je..hehe
    Asal boleh sambung sudah la.

    ReplyDelete
  19. creative. if cuping telinga tu sakit, saya guna klip kertas je. hehee.. jimat, sentiasa ada

    ReplyDelete
  20. comel plak gne sepit tarikh luput roti tu.. sy macam shirven gune clip kertas je...sb mmg ada dekat rumah...hehe

    ReplyDelete
  21. Comel Dan kreatif Tu tapi mama gak gamak nak pakai Kang expired MCM mana haha

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum... saya sebelum kawan bagi brg utuk pelitup tu, memang saya setiap hari ke akan pakai pelitup muka dengan paper klip. ehhehe

    ReplyDelete
  23. Kak Feni beli mask extention tu kat cafe dekat office. RM5 untuk 1 pcs. Beli la 2 rm10. Tengok kat Shopee benda yang sama RM0.99 sahaja. Haha terus order banyak. Tapi yang tak bestnya parcel pulak kena koyak. Hilang 10pcs. Buat report dekat shoppee then seller nak resend balik jadi kak feni pun order lagi untuk sekalikan dengan order yang missing tu.(panjang pulak cerita kita)

    ReplyDelete
  24. saya juga bikin tetapi belum upload, hanya untuk tetangga saja si

    ReplyDelete
  25. Boa tarde sou o seguidor número 1150. Você pode me seguir no meu blogue também?

    ReplyDelete
  26. Paling kreatif guna tag label roti tu. boleh cuba. Janji pakai mask.

    ReplyDelete